Про нас

Компанія «Право на Закон» почала здійснювати свою діяльність як приватна адвокатська практика з 2008 року, маючи за плечима майже десятирічний досвід роботи в сфері розслідування економічних злочинів, а також забезпечення і супроводу виконавчого провадження в сфері цивільного, господарського та адміністративного прав. Компанія займається супроводом господарської діяльності юридичних та фізичних осіб, представленням інтересів в судах всіх інстанцій, включаючи міжнародні, поданням і захистом інтересів клієнта в сфері зовнішньоекономічної діяльності в суперечках з податковими та митними органами.

Компанія «Право на Закон» гарантує постійний супровід і забезпечення інтересів клієнта, а також відкритість робочого процесу з наданням повної звітності.

Компанія «Право на Закон» здійснює обслуговування та юридичний супровід роботи юридичних і фізичних осіб, представництво в судах, правоохоронних, фіскальних та інших контролюючих органах. Участь в правових конференціях і семінарах, а також постійне професійне зростання і розвиток дозволяють досвідченим юристам компанії завжди знаходити оптимальне і вигідне для клієнта рішення.

Компанія спеціалізується на супроводженні господарської діяльності юридичних осіб і підприємців, медіації, претензійно-позовної роботи, здатна захищати інтереси клієнта в міжнародному арбітражі і Європейському суді з прав людини.

Крім цього, фахівці компанії «Право на Закон» представляють і захищають інтереси фізичних осіб у сфері цивільного, господарського та адміністративного права. Клієнт — його інтереси і потреби — ось, що стоїть для них на першому місці. До переваг компанії варто також віднести гнучку цінову політику і абсолютну прозорість усіх процесів, що дозволяє клієнтові не тільки спостерігати за розпочатими кроками, але і самому, при бажанні, брати участь у виробленні стратегії вирішення ситуації.

Компанія «Право на Закон» займається супроводом і забезпеченням інтересів клієнтів на всіх стадіях їх взаємовідносин з державою, контрагентами, контролюючими, перевіряючими і фіскальними органами, надаючи, таким чином, повний спектр послуг, що відповідають світовим стандартам якості.

НАШІ ПОСЛУГИ. ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ